Menu Sluiten

Italiëquiz

Beste ouders, leerlingen, oud-leerlingen en sympathisanten

Naar goede gewoonte organiseren wij dit schooljaar opnieuw een quiz ten voordele van de Italiëreis 2021. Deze quiz zal doorgaan op vrijdag 14 februari 2020 in de refter van campus Bovenbouw, Kloosterstraat 82 aanvang om 20 u. stipt!

Wij hopen uiteraard op een volle zaal en daarbij rekenen we natuurlijk ook op uw aanwezigheid.

Omdat er maximum een 50-tal ploegen kunnen deelnemen, dient het inschrijven op voorhand te gebeuren. Dit kunt u doen via onderstaande inschrijvingsstrook (te bezorgen aan Wim Moreau) of via e-mail (Italiequiz@hotmail.com).

Het inschrijvingsgeld bedraagt 18 euro/ploeg (maximum 6 personen per ploeg). Dit bedrag kunt u voegen bij uw inschrijving of betalen op de avond zelf.

Tot dan!

Het Italië-team