Menu Sluiten

Welkom

We heten je van harte welkom en zijn blij met je interesse voor onze school!

Welkom toekomstige en nieuwe leerling

We feliciteren je met je keuze! Je zet een grote stap in een nieuwe wereld. Gelukkig ben je niet alleen. Onze leerlingen, leerkrachten en het hele Moretusteam staan met open armen klaar om je te ontvangen. We zullen je in die nieuwe school op zoveel mogelijk vlakken begeleiden. Daarover zal je zeker meer te weten komen op de volgende pagina’s. Lees vooral ook even onze troeven door. Ze zullen je aanspreken!

Welkom opnieuw, leerling die we al kennen

Je kent de school en de spelregels. Op jou blijven we rekenen om de goede sfeer te bewaren. Jouw groei in leren en leven blijft onze toetssteen.

Welkom ouders

Nieuw of reeds ingeburgerd, we willen jullie steunen in jullie verantwoordelijkheid voor de opvoeding en het onderwijs van jullie kinderen. Zij rekenen samen met ons op jullie steun en aanmoediging.

Welkom lid van het Moretusteam

Ook jou heten we graag welkom, om opnieuw je schouders te zetten onder ons gezamenlijk project. Jouw kennis, je aanwezigheid en je inzet worden ten zeerste gewaardeerd.

Welkom toevallige lezer

Kom even kijken en genieten. Hier wordt gewerkt én geleefd.

We nodigen jullie allen uit verder kennis te maken met Moretus, waar we leerlingen willen opvoeden in dialoog. Wij werken hier samen aan een open sfeer, met bijzondere aandacht voor gelijke kansen voor iedereen. Daarbij is jullie hulp onontbeerlijk.

Hartelijk,

Directieteam en personeelsleden