Menu Sluiten

Inschrijven Moretus Ekeren

1ste Middelbaar

Er breekt een spannende periode voor je aan. Je zit in het 5de of 6de leerjaar en zal binnenkort een middelbare richting kiezen op Moretus Ekeren.  Weet jij al of je gaat starten in Latijn, kiest voor een STEM-opleiding of je middelbaar in B-stroom beginnen? Twijfel je nog welke richting ideaal is voor jou, dan hebben wij een handige tool om de juiste opleiding te kiezen.  Inschrijven Moretus Ekeren secundair onderwijs gebeurt via het aanmeldsysteem.

Welkom nieuwe leerling.
In deze infobrochure stellen we je even onze school voor.  Zo weet jij meteen waar je moet zijn op je eerste schooldag.

Hoe en wanneer?

Volg de volgende 4 stappen die je moet nemen om je in te schrijven voor het eerste jaar op Moretus Ekeren.

1. Laat je goed informeren
Je bent van harte uitgenodigd op onze OPENDEURDAG op vrijdag 5 maart 2021 van 17 u tot 20 u en op zondag 7 maart 2021 van 10 u tot 16 u.
We staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Dat kan op 2 manieren:

  • je schrijft je in voor de digitale opendeurdag: klik hier
  • je maakt een afspraak voor een digitaal info-moment met een leerkracht

2. Meld je aan
Meld je aan tussen 8 maart en 26 maart 2021 op https://meldjeaan.antwerpen.be  Dit is het digitale aanmeldsysteem dat door de Minister van Onderwijs en het Lokaal Overleg Platform Antwerpen (LOP) georganiseerd wordt. Via dat centraal aanmeldingsregister kan je je aanmelden voor een plaats in onze school.

3. Je ontvangt een e-mail en een brief
Op 21 april 2021 krijg je vanuit het LOP een e-mail en een bericht in je postvak op https://meldjeaan.antwerpen.be Je ontvangt ook een brief/ticket waarin staat of je je kan inschrijven in onze school.

4. Kom je inschrijven op onze school
Je moet je dus nog komen inschrijven op onze school, mét het ticket! We contacteren je voor een afspraak.
Wat breng je mee?

  • ticket van ‘Meld je aan’
  • ID-kaart
  • BaSO-fiche

Je ontvangt een bewijs van inschrijving en wij zien jouw graag terug op 1 september, bij de start van het nieuwe schooljaar.  Tot dan!

2de tot en met 7de jaar

Op woensdag 26 mei 2021 organiseren wij op campus Bovenbouw een infomoment voor de geïnteresseerden in de ASO-BSO-TSO-richtingen van onze Bovenbouw. Welkom tussen 18 u en 21 u.

Indien jullie vragen hebben over inschrijven Moretus Ekeren, aarzel niet om via e-mail (contactformulier) of telefonisch contact op te nemen (03/541.01.36) voor een afspraak.

inschrijven moretus ekeren