Menu Sluiten

Inschrijven Moretus Ekeren 2024-2025

1ste jaar secundair

Er breekt een spannende periode voor je aan. Je zit in het 5de of 6de leerjaar en zal binnenkort een secundaire richting kiezen op Moretus Ekeren.  Weet jij al of je gaat starten in Latijn, kiest voor een STEM-opleiding of je secundair in de B-stroom gaat beginnen? Twijfel je nog welke richting ideaal is voor jou, dan hebben wij een handige tool om de juiste opleiding te kiezen. 

 

Welkom nieuwe leerling.
In deze infobrochure stellen we je even onze school voor.  Zo weet jij meteen waar je moet zijn op je eerste schooldag.

Hoe?

Je schrijft je in via het digitale aanmeldsysteem( MJA)

Dit is het digitale aanmeldsysteem dat door de Minister van Onderwijs en het Lokaal Overleg Platform Antwerpen (LOP) georganiseerd wordt. Via dit centraal aanmeldingsregister kan je je aanmelden voor een plaats in onze school.

  • Meld je aan tussen 25 maart en 19 april 2024. Surf naar http://meldjeaan.antwerpen.be
    Je kan je enkel aanmelden voor 1A en/of 1B.
  • Op 8 mei 2024 krijg je vanuit het LOP een e-mail en een bericht in je postvak op http://meldjeaan.antwerpen.be. Je ontvangt ook een brief/ticket waarin staat dat je je kan inschrijven in onze school.
  • Van 14/05/2024 tot 10/06/2024 komt je je inschrijven op onze school, (mét ticket/bevestigingsmail). We sturen je via mail een link om een afspraak te maken. De inschrijving is pas definitief na het binnenbrengen van het rapport en het getuigschrift.
    Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je een bewijs van inschrijving.

2de tot en met 7de jaar

Je kan je ook inschrijven voor een studierichting in het 2de tot en met het 7de jaar. Vanaf 20 april 2024 kan je dit via onderstaande link:
(link vanaf 20 april)

Voor verdere vragen kan u steeds contact opnemen met de school: 03 541 01 36 of info@moretus-ekeren.be

inschrijven moretus ekeren