Menu Sluiten

Nieuws

Greet Engelbeen (leerkracht aardrijkskunde CLIL, Engels en eerste hulp ICT) is bij de 50 meest genomineerde leerkrachten van de 19.000 genomineerden voor de titel 'Leerkracht van het jaar'. 25 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.Voor Moretus is mevr. Engelbeen al een winnaar. Ze staat voor iedereen klaar, is een duizendpoot aan talent, zet zich achter het Erasmus+ project en zet CLIL mee op de Ekerse kaart. Elke week komt ze met nieuwe ideeën over ICT of het schoolbeleid. En dat alles met een glimlach, humor en liefde voor haar leerlingen en collega's. ❤ Proficiat!
Meer lezen.
Wij wensen iedereen een fijne paasvakantie!
Meer lezen.
Zaterdag vertrekken onze laatstejaars op eindejaarsreizen. Iedereen een fijne reis gewenst!
Meer lezen.
Op 14 maart organiseert onze school een politiek debat in de ETZ.Er zullen vertegenwoordigers van de belangrijkste Vlaamse partijen met elkaar in debat gaan en dit over de volgende thema's: migratie, onderwijs, klimaat en Europa.Aan het einde van het debat zullen hen nog een aantal vragen worden voorgelegd van onze leerlingen.Welke politici tekenen normaal present die avond?PVDA: Ben Van DuppenGroen: Nadia NajiVooruit: Hannes AnafOpen VLD: Tom OngenaCD&V: Annelies VerlindenN-VA: Els Van DoesburgVlaams Belang: Kinga Pajakhttps://www.gva.be/cnt/dmf20240311_96474136
Meer lezen.
VASTENVOETTOCHT donderdag 28 en vrijdag 29 maart.Kom voor één keer uit je comfortzone. Beleef samen de essentie van het begrip "vasten" en vertoef gedurende enkele uren buiten de schreeuwerigheid en het materiële over-comfort van het leven hier.Beleef samen met anderen iets puur zonder dat er eerst één of andere mediagenieke hype voor nodig is.Neem deel aan onze jaarlijkse Rillandtocht die al doorgaat sinds 1997!
Meer lezen.