Menu Sluiten

Nieuws

Welkom WOENSDAG 26 MEI van 18u tot 21u op campus Bovenbouw. Een afspraak voor het infoment maak je telefonisch op 03 541 01 36.
Meer lezen.
VRIJDAG 5 MAART van 17u tot 20u en ZONDAG 7 MAART van 10u tot 16u op campus Middenschool. Een afspraak maak je telefonisch op 03 541 01 36. Kan je niet op afspraak komen, schrijf je dan in voor onze digitale opendeurdag.
Meer lezen.
Onze school ontving van de jeugddienst Antwerpen tote bags voor de BB met erin enkele gadgets, o.a. een mondmasker, stickers en een flyer. 3HUWEa is er blij mee.
Meer lezen.
4 leerlingen van onze school zijn genomineerd in de wedstrijd Junior Journalist, Ro Baeten gaat naar de finale. Alle finalisten komen exclusief uit Moretus!Fleur Vercammen - 5WeWI: De CRISPR-techniek: leven straks met gemodelleerde baby’s?Kaat Lauriks - 5ECWI: Het groene goud.Maritza Amarkhel- -5ECMT: Vergroening en verblauwing is noodzakelijk om steden leefbaar te houden.Ro Baeten - 5WeWi: Kobalt, een hedendaagse schat.
Meer lezen.
In Vlaanderen wordt deze week de ophaaldienst in de bloemetjes gezet. Hét moment voor leerlingen van Moretus om de mensen te bedanken die ons afval ophalen en sorteren. De leerlingen pimpten onze containers tot echte kunstwerken.
Meer lezen.
Door de corona crisis staat onze school stil bij de gezondheid van leerlingen en personeel. Sinds half mei dragen we elke dag een mondmasker, niet alleen op school, maar ook op vele andere plaatsen. Vanuit virologisch standpunt gaan we nog een hele tijd mondmaskers moeten dragen. De kostprijs van wegwerpmondmaskers ligt vrij hoog. Vanuit onze schoolvisie “kwaliteit in leven” is het directieteam op zoek gegaan naar een leverancier van Europees goedgekeurde wegwerpmondmaskers.Met deze steunfondsactie biedt de school u een pakket van 50 wegwerpmondmaskers type 2 aan (gesloten verpakking) met een gemiddelde winkelprijs van €30 voor slechts €15. We kunnen deze prijs garanderen als er 1200 pakketten verkocht worden. De levering wordt voorzien begin januari 2021. We sluiten deze actie af op maandag 7 december.Als u een bestelling wil plaatsen, kan u telefonisch contact opnemen met onze school.
Meer lezen.
Wij hebben per 2 gewandeld en ondertussen een bingo gespeeld (alle vragen moesten een antwoord krijgen). En ook aan de hand van vragenkaartjes een conversatiewandeling gehouden. Onze leerlingen van 3VEVOb hebben dat super gedaan, een heel fijne klas! Klik hier voor meer foto's.
Meer lezen.