Menu Sluiten

Welkom op onze OPENDEURDAG

Willen jullie Moretus leren kennen? Dat kan zeker!

We nodigen jullie graag uit op onze opendeurdag zondag 10 maart 2024 van 10 tot 14 u.
Graag geven we jullie uitleg over onze visie, het studieaanbod, onze werking en hoe wij de vernieuwing van het secundair onderwijs realiseren op onze school. We kijken er naar uit jullie te ontmoeten.

1ste jaar secundair onderwijs

HOE INSCHRIJVEN
Je schrijft je in via het digitale aanmeldsysteem( MJA)

Dit is het digitale aanmeldsysteem dat door de Minister van Onderwijs en het Lokaal Overleg Platform Antwerpen (LOP) georganiseerd wordt. Via dit centraal aanmeldingsregister kan je je aanmelden voor een plaats in onze school.

  • Meld je aan tussen 25 maart en 19 april 2024. Surf naar http://meldjeaan.antwerpen.be
    Je kan je enkel aanmelden voor 1A en/of 1B.
  • Op 8 mei 2024 krijg je vanuit het LOP een e-mail en een bericht in je postvak op http://meldjeaan.antwerpen.be. Je ontvangt ook een brief/ticket waarin staat dat je je kan inschrijven in onze school.
  • Van 14/05/2024 tot 10/06/2024 komt je je inschrijven op onze school, (mét ticket/bevestigingsmail). We sturen je via mail een link om een afspraak te maken. De inschrijving is pas definitief na het binnenbrengen van het rapport en het getuigschrift.
    Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je een bewijs van inschrijving.

2de tot en met 7de jaar

Je kan je ook inschrijven voor een studierichting in het 2de tot en met het 7de jaar. Vanaf 20 april 2024 kan je dit via www.moretus-ekeren.be/inschrijven-moretus-ekeren/

Voor verdere vragen kan u steeds contact opnemen met de school: 03 541 01 36 of info@moretus-ekeren.be